Welcome, Guest

Current Affair Quiz: समसामयिक ज्ञान क्विज सेट २९

1. २०७८ साउन ४ गतेको मन्त्रीपरिपद्को बैठकले कुन कुन जिल्लालाई विपद संकटग्रस्त क्षेत्र घोषणा छ ?

  1. सिन्धुपाल्चोक र मुस्ताङ
  2. सिन्धुपाल्चोक र मनाङ
  3. सिन्धुपाल्चोक र सप्तरी
  4. सिन्धुपाल्चोक र रौतहट
Please subscribe to LokSewa Plus to Play the QUIZ.

Quiz Information

No. of Questions: 30
Published On: 2021-07-27
Total Views 1,060
About Author

Chiran Koirala

Lok Sewa Book Writer

More Sets

Share Quiz with Friends !!!

You need to login to comment.

Facebook Comments